Forum update

Hej alle

Så er Windows Home Server forummet ved at tage form ligeså stille. Jeg har fået det gamle forum indhold + brugernavne hentet over i det nye forum, men desværre kunne den ikke hente kodeordene med over. Det betyder så for alle, at når i prøver at logge ind skriver den at jeres kodeord ikke er rigtigt. I trykker så på “Glemt kodeord” og en mail bliver sendt til jer hvor der er et link trykker på og der skal i lave et nyt kodeord, og så kan i logge ind.

Der mangler også nogle forskellige fil uploads i forummet og andre ,  som ikke bliver gemt i en database.

Jeg har valgt allerede at lave forumet online selvom det ikke er 100% i orden, langt fra. – Det er den simple grund, at hvis jeg skulle vente med det, vil det vel først være klar engang i sommeren 2010 eller sådan noget 🙂 . Så i må bære over med fejl og i kan hjælpe mig, ved at melde tilbage hvor i finder noget der skal rettes.

I kan selv begynde at rette til i jeres profil, da jeres avatars heller ikke kom med over og der er flere indstillings muligheder i det nye forum.

Hvis i finder fejl eller noget andet i gerne vil have gjort, så smid en mail på admin@whsforum.dk.

Forum finder i her: http://forum.whsforum.dk/

Mvh Jakob


Om Jakob

Redaktør og ejer af WHS Forum. Siden januar 2009 har siden bidraget med artikler om WHS og haft et aktivt community. Min WHS: HP Proliant Microserver m/ 4GB ram og 1 * 2TB harddisk