WHSClamAV Add-In til Windows Home Server

Der er flere holdninger om anti-virus scanning på en Windows Home Server, hvor nogle mennesker ikke mener der et behov, mens andre ikke ville drømme om at undvære en. Uanset hvad du mener om emnet, så må man da sige, at noget der hjælper med at holde dig fri for virus, må da være en god idé. Hvis løsningen endda kan integreres i Windows Home Server konsollen, så er der ingen undskyldninger for ikke at bruge det.

Hvis din overbevisning om emnet ikke er stærke nok til at købe en af de kommercielle WHS anti-virus løsninger, så måske kunne du overtales til at installere et open source-løsning gratis.

ClamAV er et velkendt og respekteret open source anti-virus scanning toolkit, primært designet til e-mail-servere, men den er også god til scanning af filservere. Det er blevet porteret til mange forskellige operativsystemer, og nu er det så kommet til Windows Home Server som WHSClamAV.

Læs mer HER eller direkte til DOWNLOAD


Om Jakob

Redaktør og ejer af WHS Forum. Siden januar 2009 har siden bidraget med artikler om WHS og haft et aktivt community. Min WHS: HP Proliant Microserver m/ 4GB ram og 1 * 2TB harddisk