Forfatter Emne: Ekstern harddisk boks  (Læst 7169 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

emm

  • Medlem
  • ***
  • Indlæg: 75
  • Karma: +0/-0
    • E-mail
Sv:Ekstern harddisk boks
« Svar #15 Dato: 18 August 2009, 14:30:03 pm »
http://www.dustinhome.dk/pd_5010085457.aspx?csref=edbpriser_5010085457

Kr. 809,- (Nogenlunde samme pris som mediasonic i kigger på)

 

Med venlig hilsen
Erik M Madsen
Min WHS blog: http://blog.danmaach.dk
Med venlig hilsen
Erik M Madsen
Min WHS blog: http://blog.danmaach.dk


Thomas

  • Junior medlem
  • **
  • Indlæg: 42
  • Karma: +0/-0
Sv:Ekstern harddisk boks
« Svar #16 Dato: 18 August 2009, 15:28:17 pm »
Emm: Jeg har svært ved at gennemskue om det er en der skal indbygges i et kabinet eller om den kan bruges som en stand alone ekstern box men egen strømforsygning etc?

emm

  • Medlem
  • ***
  • Indlæg: 75
  • Karma: +0/-0
    • E-mail
Sv:Ekstern harddisk boks
« Svar #17 Dato: 19 August 2009, 00:01:22 am »
Thomas, jeg blive godt nok selv lidt i tvivl...der står nemlig ikke nogen steder om power.
Jeg tror jeg prøver at ringe i morgen.

Med venlig hilsen
Erik M Madsen
Min WHS blog: http://blog.danmaach.dk
Med venlig hilsen
Erik M Madsen
Min WHS blog: http://blog.danmaach.dk

thjalmar

  • Administrator
  • Hardcore medlem
  • *****
  • Indlæg: 409
  • Karma: +2/-0
    • E-mail
Sv:Ekstern harddisk boks
« Svar #18 Dato: 19 August 2009, 13:26:25 pm »
Hej hej i to.

Den ser ud som om det er huset alene og så sætter man f.eks. icy boksen ind i.

Den mediasonicinc, er den type som jeg er ude efter. Det er både kabinet (med forsyning og tilslutninger (USB, ESATA))

Og der findes en version med Firewire også (som min server har), men den koster noget mere men kører også raid samtidigt.

Hilsen
Hjalmar

Thomas

  • Junior medlem
  • **
  • Indlæg: 42
  • Karma: +0/-0
Sv:Ekstern harddisk boks
« Svar #19 Dato: 14 September 2009, 20:34:26 pm »
Jeg fandt et interessant indlæg på mswhs.com

Den beskriver i stor detalje hvordan man installerer en portmultiplier på en Acer Aspire og hvordan man så installerer en DAS (Direct-Attached Storage) til sin WHS.

Kan sikkert også læses af andre end Acer ejere.

http://kamlau.com/software/sans-digital-towerraid-tr4m-b-and-acer-easystore-home-server/

thjalmar

  • Administrator
  • Hardcore medlem
  • *****
  • Indlæg: 409
  • Karma: +2/-0
    • E-mail
Sv:Ekstern harddisk boks
« Svar #20 Dato: 15 September 2009, 18:03:42 pm »
Hej Thomas

Interessant artikel.
Det er den vej jeg vil. Jeg afventer lidt endnu da jeg har stadigt har fri kapacitet i mit kabinet.

Hilsen Hjalmar

Ugelvig

  • Global Moderator
  • Senior medlem
  • ****
  • Indlæg: 227
  • Karma: +1/-0
Sv: Ekstern harddisk boks
« Svar #21 Dato: 20 Januar 2010, 16:03:26 pm »
Jeg havde egentlig lavet en ny tråd angående "slave" modul til udvidelse af HD's  :)

Jeg kigger også lidt efter den type af udvidelse. Kravet er vel, at der er SATA kontroller i boksen? Altså ikke en løs holder, hvor der skal sættes SATA stik i fra bundkortet eller kontroller? Halvdelen af de bokse i linker til, kræver dette  :(

Men der skal heller ikke være andet en kontroller i boksen, vi snakker ikke om en NAS enhed, der "nedgraderes" via USB. Så har vi jo stadig baladen med hensyn til Linus filformat og fandens og hans pumpestok! Den anden halvdel i linker til  :(

Altså et slavemodul som Thomas linker til med den artikkel. Eller som ses her http://www.tranquilpc-shop.co.uk/acatalog/SQA-5H_Accessories.html, hvor Tanquil har lavet et modul, der minder om deres server. Den forbindes via eSata og viser harddiskene enkeltvis på WHS. Sådan kan vi li' det! Så kan alle de USB bokse ryge på bålet! Man snupper bare backup HD og ligger den i brandskabet når man ikke bruger den!
/Ugelvig

Mange døde extern HD's og NAS's, har gjort at livet er kommet til WHS!

thjalmar

  • Administrator
  • Hardcore medlem
  • *****
  • Indlæg: 409
  • Karma: +2/-0
    • E-mail
Sv: Ekstern harddisk boks
« Svar #22 Dato: 22 Januar 2010, 17:28:44 pm »
Tja, jeg er ikke kommet i mål med mit ønske om en udvidelse, men ved nu hvordan det skal være.
Jeg har udvidet kapasiteten på min WHS ved at købe mig en 1,5TB ekstra internt i min WHS, og næste gang jeg bliver nød til at udvide, så erstatter jeg en af de 1TB harddiske og udskifter med 1.5TB (eller 2TB)
De 1TB Diske jeg derved får i overskud sætter jeg så i et eksternt Esata kabinet som nogen af dem der er linket her i forum.

Hilsen
Hjalmar