Forfatter Emne: Connector  (Læst 2800 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

APC

  • Junior medlem
  • **
  • Indlæg: 44
  • Karma: +0/-0
    • E-mail
Connector
« Dato: 06 Juni 2009, 01:22:12 am »
Jeg har lige skiftet fra gammel til ny Ruter/switch fra TDC
Det har givet mig en masse bøvl.
Jeg tager dem en af gangen.

Jeg får at vide min 64 bit connector ikke er up to date
Har i en link til en 64 bit connector?

Der skrives meget om Power pack 2.
Jeh har automatisk back up men kan ikke se den er installeret
Har i et link til den?


thjalmar

  • Administrator
  • Hardcore medlem
  • *****
  • Indlæg: 409
  • Karma: +2/-0
    • E-mail
Sv:Connector
« Svar #1 Dato: 06 Juni 2009, 03:02:44 am »
Hej Apc

Jeg er ikke lige sikker på hvad det er du har problem med.

Hvad har du fået i stedet for din gamle TDC eller er det en ny TDC ?

Min erfaring med TDC er ikke alt for opløftende, TDC vil have mere kontrol over dere linie ud til kunden.

De er blevet bedre, men det er ikke godt nok endnu syns jeg.

Men prøv at beskrive dit problem, så kan det være vi kan hjælpe.

Hilsen
Hjalmar

APC

  • Junior medlem
  • **
  • Indlæg: 44
  • Karma: +0/-0
    • E-mail
Sv:Connector
« Svar #2 Dato: 06 Juni 2009, 03:10:06 am »
Hej

Det er Remote Access der ikke kan etableres - men venligst vent med dette for ellers kan jeg ikke rumme alle problemerne

Allerførst - Har du et link til en nyopdateret connector til 64 bit?
og til Power pack2?

thjalmar

  • Administrator
  • Hardcore medlem
  • *****
  • Indlæg: 409
  • Karma: +2/-0
    • E-mail
Sv:Connector
« Svar #3 Dato: 06 Juni 2009, 03:44:17 am »
Hej Apc

Citér
Allerførst - Har du et link til en nyopdateret connector til 64 bit?
og til Power pack2?

Connector 64 bit ?

Hvad er det ?

Og Power Pack2 kommer automatisk når du opdatere din WHS.

Jeg har været lidt rundt på nettet for at skaffe dig et link, men er ikke faldet over et.

Hilsen
Hjalmar

APC

  • Junior medlem
  • **
  • Indlæg: 44
  • Karma: +0/-0
    • E-mail
Sv:Connector
« Svar #4 Dato: 06 Juni 2009, 04:19:24 am »
Connector er en medleveret software der benyttes til klienterne så de kan logge ind.

Jeg tror vi går til spørgsmålet om Remote acess
Jeg har prøvet at sætte ruterens port til

HTTP port 80 TCP
HTTPs port 443 TCP
og
Remote desktop port 4125 TCP

Jrg får svaret fra ruteren at HTTP port 80 TCP er i konflikt med WHS ?

thjalmar

  • Administrator
  • Hardcore medlem
  • *****
  • Indlæg: 409
  • Karma: +2/-0
    • E-mail
Sv:Connector
« Svar #5 Dato: 06 Juni 2009, 05:45:05 am »
Hej Apc

Et grundigt svar er lidt svært. Jeg skal bruge noget mere tid til at skrive og tænke det igennem.

Men det du skal i gang med er i din router at lave om påp de porte du nævner.
Og så for at få det der skal ind på de porte normalt skal du igang med port forwarding.

Det er lidt svært for når du har gjort de ændringer og genstarter din router (for at ændringerne skal træde i kraft, så kan du ikke komme i kontakt med routeren uden at sætte f.eks http:// din ip og :8080 efter den ip adresse som du normalt kalder din router på.
Men jeg skal klart vide hvilken router du har, mærke og nummer.

Så ser jeg hvad der skal til.

Jeg var nød til at ændre port 80, 443 og en mere jeg ikke kan huske.

Men jeg svarer så hurtigt jeg kan i morgen.

Hilsen
Hjalmar

Jakob

  • Administrator
  • WHS fanatiker
  • *****
  • Indlæg: 521
  • Karma: +1/-0
    • E-mail
Sv:Connector
« Svar #6 Dato: 06 Juni 2009, 12:39:17 pm »
Hej cgu

Det nyeste connector software skulle gerne ligge på din WHS server, - Shared folders -> software -> Home server connector software.

mvh Jakob

cgu

  • Jeg er ny!
  • *
  • Indlæg: 7
  • Karma: +0/-0
    • E-mail
Sv:Connector
« Svar #7 Dato: 06 Juni 2009, 21:34:13 pm »
Hej Jakob

Tak for svaret, bortset fra at det ikke var mig som spurgte.

:) :) :) :) :) :)

mvh
Claus

Jakob

  • Administrator
  • WHS fanatiker
  • *****
  • Indlæg: 521
  • Karma: +1/-0
    • E-mail
Sv:Connector
« Svar #8 Dato: 07 Juni 2009, 00:00:49 am »
ups...

det var godt nok også tidligt jeg lavede indlægget :P  ..... børnene vågnede allerede kvart i fem i dag :ohmy:

mvh Jakob

thjalmar

  • Administrator
  • Hardcore medlem
  • *****
  • Indlæg: 409
  • Karma: +2/-0
    • E-mail
Sv:Connector
« Svar #9 Dato: 30 Juni 2009, 19:56:45 pm »
Hej Apc

Har du fundet ud af noget med din router?

Jeg har på det seneste arbejdet med Linksysrouter og er blevet overrasket over hvor godt den virker sammen med WHS.

Routeren er en såkaldt passthrough router.
Du har et modem fra din internet leverandør og sætter den mellem dit netværk og modemet.

WHS sætter selv routeren op og det virker bare uden problemer.

Og så kan du lave de ændringer du skulle behøve, så som VPN, firewall, trådløstnet og have fuld adgang til dine ting.

Den jeg har arbejdet med hedder Linksys WRT160N, og  koster omkring 450.- som den laveste pris jeg har set den til.

Hilsen
Hjalmar

APC

  • Junior medlem
  • **
  • Indlæg: 44
  • Karma: +0/-0
    • E-mail
Sv:Connector
« Svar #10 Dato: 01 Juli 2009, 16:30:27 pm »
Tak for hjælpen
Jeg fik det til at virke ved at gå ind i Routeren og ændre IP adresserne

smedev

  • Jeg er ny!
  • *
  • Indlæg: 9
  • Karma: +0/-0
    • E-mail
Sv: Connector
« Svar #11 Dato: 15 Januar 2010, 18:07:10 pm »
Hej. Jeg har probl. med connect!

Du skriver at du har løst dine connect probl. med
at gå ind i routeren og ændre IP adresserne.

Hvilke IP adresser og til hvad ?

Hilsen Steen