Forfatter Emne: Remote adgang via TDC Netopia router  (Læst 5480 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

paqi

  • Jeg er ny!
  • *
  • Indlæg: 12
  • Karma: +0/-0
    • E-mail
Remote adgang via TDC Netopia router
« Dato: 09 August 2009, 21:20:06 pm »
Hej med jer,

Jeg har netop sat min home server op og ville kigge lidt på remote access så jeg kunne få adgang via min iphone etc..

Men når man har TDC netopia router så er man begrænset i forhold til porte etc.

Er der nogle der har fået hul igennem og hvis du/I har, hvordan har I så fået det til at virke?

Jeg kan se at det er port 80, 443 og 4125 der skal være hul til. Jeg mener ikke 4125 er åben fra TDC\'s side. Ifølge TDC så kan de fjerne filteret for alle porte men er jeg interesseret i det og vil det hjælpe??

Tak for jeres input.

Jeppe


emm

  • Medlem
  • ***
  • Indlæg: 75
  • Karma: +0/-0
    • E-mail
Sv:Remote adgang via TDC Netopia router
« Svar #1 Dato: 10 August 2009, 03:20:37 am »
Hej Jeppe

Der er 2 måder at gøre det på:

1. WHS kan ofte selv sætte din router automatisk op, hvilket gøres inde fra WHS interfacet.

2. Se dette indlæg, hvor det faktisk bliver forklaret rigtigt godt:
http://whsforum.dk/forumfireboard.html?func=view&catid=8&id=355&limit=6&start=12


Med venlig hilsen
Erik M Madsen
Min WHS blog: blog.danmaach.dk
Med venlig hilsen
Erik M Madsen
Min WHS blog: http://blog.danmaach.dk

paqi

  • Jeg er ny!
  • *
  • Indlæg: 12
  • Karma: +0/-0
    • E-mail
Sv:Remote adgang via TDC Netopia router
« Svar #2 Dato: 10 August 2009, 03:45:55 am »
Hej Erik,

Tak for din besked. Jeg har slet ikke adgang til min netopia og når jeg tester via whs så fortæller den at der ikke er hul igennem. Så det skal jeg vel have først. Jeg har ikke tænkt mig at sætte en router/hub foran min tdc router/wireless accespoint. Enten så bruger jeg Netopia routeren eller også beder jeg TDC om at sende mig et alm. modem så jeg kan smide min gamle Linksys wireless router op igen.

Men da Netopia routeren er utrolig stabil og virker så ville jeg gerne bruge den.

Jeppe

emm

  • Medlem
  • ***
  • Indlæg: 75
  • Karma: +0/-0
    • E-mail
Sv:Remote adgang via TDC Netopia router
« Svar #3 Dato: 10 August 2009, 03:50:57 am »
Kan du logge ind som administrator på routeren?

Med venlig hilsen
Erik M Madsen
Min WHS blog: blog.danmaach.dk
Med venlig hilsen
Erik M Madsen
Min WHS blog: http://blog.danmaach.dk

paqi

  • Jeg er ny!
  • *
  • Indlæg: 12
  • Karma: +0/-0
    • E-mail
Sv:Remote adgang via TDC Netopia router
« Svar #4 Dato: 10 August 2009, 04:02:59 am »
nej - det er TDC\'s og jeg har ingen adgang til boxen. Så vidt jeg kan læse så er der kun 2 porte som er åbne 80 og 443.

Jeppe

thjalmar

  • Administrator
  • Hardcore medlem
  • *****
  • Indlæg: 409
  • Karma: +2/-0
    • E-mail
Sv:Remote adgang via TDC Netopia router
« Svar #5 Dato: 10 August 2009, 13:18:10 pm »
Hej Paqi

I routeren skal du have adgang til portforwarding (port 43 0g 443, samt 4125. Og så har jeg 444 også)
Og hvis du ikke har adgang til routeren, så kan du ikke lave det (Eller WHS sætter op for dig).

Jeg vil nok anbefale dig at gøre som du selv foreslog, modem og router.

Hilsen
Hjalmar

thjalmar

  • Administrator
  • Hardcore medlem
  • *****
  • Indlæg: 409
  • Karma: +2/-0
    • E-mail
Sv: Remote adgang via TDC Netopia router
« Svar #6 Dato: 29 September 2013, 15:15:00 pm »
Hej Kate

Og velkommen til  :)

Det er et problem at du ikke har fast IP på serveren, og jeg har (som du selv bemærker) også adressen i routeren.

Hvis du har sat portene op skal du huske og ændre default portene f.eks. port 80 til 8080 og så videre.
Se dette link. http://www.whsforum.dk/forum/index.php?topic=999.msg2277#msg2277

/Hjalmar
« Senest Redigeret: 05 Februar 2014, 14:37:37 pm af thjalmar »