Forfatter Emne: S-ATA muligheder på et Atom bundkort?  (Læst 2513 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

ITemplate

  • Jeg er ny!
  • *
  • Indlæg: 23
  • Karma: +0/-0
    • E-mail
S-ATA muligheder på et Atom bundkort?
« Dato: 18 August 2009, 04:09:51 am »
Hej,

Som jeg læser det er 1 s-ata interface = 1 harddisk korrekt? Hvis jeg skulle hoppe på en Atom løsning så har de bundkort kun 2 s-ata interfaces. Men jeg har behov for flere drev. Hvordan takler fx Acers EasyStore den - nogle af dem har jo 3 diske som standard. Er det et PCI kort man skal bruge? Evt en der har et link til edbpriser.dk hvor jeg kan se sådan en fætter?

Tak.

--
Werner


Ugelvig

  • Global Moderator
  • Senior medlem
  • ****
  • Indlæg: 227
  • Karma: +1/-0
Sv: S-ATA muligheder på et Atom bundkort?
« Svar #1 Dato: 10 April 2010, 07:36:55 am »
Hej Werner

Undskyld det sene svar. Tror det er et emne, der lige er smuttet forbi os alle  :'(

Èt SATA stik på bundkortet er lig én HD. Så har bundkoret to SATA stik (interfaces) har du mulighed for 2 HD's  ;)

Løsningen er et PCI kort med SATA kontroller til f.eks. fire SATA HD's. Det kunne være et kort som dette http://www.edbpriser.dk/Product/Details.aspx?sp=all&pid=777066

Du skal være meget opmærksom på, om det er et PCI eller PCI-Express indstikskort og om det er SATA eller SATAII controller du ønsker. Hvem sagde det skulle være nemt?  ::)

/Anders
/Ugelvig

Mange døde extern HD's og NAS's, har gjort at livet er kommet til WHS!

klausf

  • Jeg er ny!
  • *
  • Indlæg: 3
  • Karma: +0/-0
    • E-mail
Sv: S-ATA muligheder på et Atom bundkort?
« Svar #2 Dato: 06 August 2010, 08:33:33 am »
Prøv at kigge på ASUS at3iont
det har 4 SATA II forbindelser.

/klaus

chrek

  • Junior medlem
  • **
  • Indlæg: 33
  • Karma: +0/-0
Sv: S-ATA muligheder på et Atom bundkort?
« Svar #3 Dato: 20 Februar 2011, 12:23:53 pm »
Hej ...

jeg har også sådan et atom bundkort. kan man bruge sådan en fætter her http://www.proshop.dk/showproduct.aspx?prodid=319386 som extra lager til sin whs version 1 server. jeg ønsker ikke og køre raid men job eller hvad det nu lige hedder. :-)
vil gerne ha 4 sata diske mere på.

chrek

  • Junior medlem
  • **
  • Indlæg: 33
  • Karma: +0/-0
Sv: S-ATA muligheder på et Atom bundkort?
« Svar #4 Dato: 20 Februar 2011, 12:27:16 pm »
eller den her hvis man lige skulle være lidt mere fremtidssikker.

http://www.proshop.dk/showproduct.aspx?prodid=206956 der står de køre raid men skal ikke bruge den til det. kan de også køre job ?