Forfatter Emne: windows home server connector  (Læst 3311 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

kp77kp

  • Jeg er ny!
  • *
  • Indlæg: 9
  • Karma: +0/-0
    • E-mail
windows home server connector
« Dato: 31 August 2009, 00:43:16 am »
Lige plusligt virker det ikke mere og jeg kan bare ikke finde ud af hvad der er galt.
jeg kan godt forbinde via fjrenskrive bord 192.168.1.2


emm

  • Medlem
  • ***
  • Indlæg: 75
  • Karma: +0/-0
    • E-mail
Sv:windows home server connector
« Svar #1 Dato: 31 August 2009, 02:46:50 am »
Hejsa

Prøv at afinstallere connectoren, genstart pc og genstart server.
Installer herefter connector igen og lad vide hvordan det er gået.

Med venlig hilsen
Erik M Madsen
Min WHS blog: http://blog.danmaach.dk
Med venlig hilsen
Erik M Madsen
Min WHS blog: http://blog.danmaach.dk

kp77kp

  • Jeg er ny!
  • *
  • Indlæg: 9
  • Karma: +0/-0
    • E-mail
Sv:windows home server connector
« Svar #2 Dato: 31 August 2009, 23:48:09 pm »
det virker stadigt ikke

emm

  • Medlem
  • ***
  • Indlæg: 75
  • Karma: +0/-0
    • E-mail
Sv:windows home server connector
« Svar #3 Dato: 01 September 2009, 00:24:57 am »
Hvilket styresystem kører du med?

Jeg har selv oplevet det på en Vista maskine

Med venlig hilsen
Erik M Madsen
Min WHS blog: http://blog.danmaach.dk
Med venlig hilsen
Erik M Madsen
Min WHS blog: http://blog.danmaach.dk

thjalmar

  • Administrator
  • Hardcore medlem
  • *****
  • Indlæg: 409
  • Karma: +2/-0
    • E-mail
Sv:windows home server connector
« Svar #4 Dato: 01 September 2009, 23:04:04 pm »
Hej

Jeg vil mene det måske er antivirus/firewall der laver blokkering.

Der er efterhånden mange antivirusprogrammer der har indbygget firewall (som erstatter windows firewall) og mange gange er det en tilladelse i firewallen der skal til.

I min firewall skal jeg give tilladelse med denne streng \"C:\\Programmer\\Windows Home Server\\Discovery.exe\"
Måske er det det??

Hilsen
Hjalmar

kp77kp

  • Jeg er ny!
  • *
  • Indlæg: 9
  • Karma: +0/-0
    • E-mail
Sv:windows home server connector
« Svar #5 Dato: 03 September 2009, 20:13:30 pm »
det er vista på alle pcér der er galt med.
jeg regner med at geninstaler min server da den ikke køre optimalt med den raid opsættneig jeg har lavet
2 stk 500 gb disk sat i raid og der efter lavet to partioner på men whs kan ikke finde ud af det :(
samt en 2 tb til lager.
men hvad med mit lager når jeg geninstaler/ formater mit gammle c drev og instaler op på ny kan whs godt finde ud af de mapper som den nu har lavet på d: (lager drev)??

thjalmar

  • Administrator
  • Hardcore medlem
  • *****
  • Indlæg: 409
  • Karma: +2/-0
    • E-mail
Sv:windows home server connector
« Svar #6 Dato: 05 September 2009, 22:24:20 pm »
Hej

Håber du har fået åbnet op igen efter reinstallation.

Jeg har et blandet miljø af Vista og XP.
Det er kun Vista jeg har haft ballade med, medtop med det jeg beskrev med at give tilladelse til at Connector kan få adgang.

Hilsen
Hjalmar