Forfatter Emne: Hjælp (hp smart server)  (Læst 2597 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

GoLO

  • Jeg er ny!
  • *
  • Indlæg: 24
  • Karma: +0/-0
Hjælp (hp smart server)
« Dato: 15 Maj 2010, 12:48:06 pm »
Hej jeg har fået min hp smart server ex490.
Men jeg har et problem jeg kan ikke log på den ud fra. Jeg kan godt komme på min server men det er kun ind til.
Hp mediasmart server web site.
Men så når jeg tryker på access files on server så sker der ikke noget, nogen der kan hjælp?


Jakob

  • Administrator
  • WHS fanatiker
  • *****
  • Indlæg: 521
  • Karma: +1/-0
    • E-mail
Sv: Hjælp (hp smart server)
« Svar #1 Dato: 15 Maj 2010, 14:46:22 pm »
Hej GoLO

Har du åbnet portene i din router så du kan tilgå din server udefra? De fleste router har noget der hedder UPnP som du kan slå til, det samme skal du så gøre på din WHS server.

/Jakob

GoLO

  • Jeg er ny!
  • *
  • Indlæg: 24
  • Karma: +0/-0
Sv: Hjælp (hp smart server)
« Svar #2 Dato: 15 Maj 2010, 14:49:41 pm »
Ja det har jeg. Det kører nu men jeg ved ikke hvad jeg har lavet, for at få det til at kører. Det er sgu sært  ???

Jakob

  • Administrator
  • WHS fanatiker
  • *****
  • Indlæg: 521
  • Karma: +1/-0
    • E-mail
Sv: Hjælp (hp smart server)
« Svar #3 Dato: 15 Maj 2010, 15:32:21 pm »
Ja det kan godt drille lidt engang imellem.  ;)

Men dejligt at det kører nu og vend bare tilbage hvis der skulle komme flere spørgsmål

/Jakob

GoLO

  • Jeg er ny!
  • *
  • Indlæg: 24
  • Karma: +0/-0
Sv: Hjælp (hp smart server)
« Svar #4 Dato: 15 Maj 2010, 17:46:05 pm »
Tak.
Hvordan kan det være at nå der er en der henter så henter han kun med 20kb nogen der ved hvordan det kan være?

Jakob

  • Administrator
  • WHS fanatiker
  • *****
  • Indlæg: 521
  • Karma: +1/-0
    • E-mail
Sv: Hjælp (hp smart server)
« Svar #5 Dato: 15 Maj 2010, 18:19:33 pm »
Hvis du kører igennem web adressen, fx https://XXXXXX.homeserver.com så er hastigheden afhængig af din upload som du har. Ved du hvad internet hastighed du har? fx 5mbit/512kbps

/Jakob

GoLO

  • Jeg er ny!
  • *
  • Indlæg: 24
  • Karma: +0/-0
Sv: Hjælp (hp smart server)
« Svar #6 Dato: 15 Maj 2010, 19:12:56 pm »
Det gør jeg. jeg har 20/2

Jakob

  • Administrator
  • WHS fanatiker
  • *****
  • Indlæg: 521
  • Karma: +1/-0
    • E-mail
Sv: Hjælp (hp smart server)
« Svar #7 Dato: 15 Maj 2010, 19:20:54 pm »
Du burde cirka kunne levere 200kb i upload, så der mangler noget upload. Du kan selv lige tjekke din internet hasighed og se efter om det ikke passer på www.speedtest.net


Jeg ved sørme ikke lige hvad der ellers kunne være galt...

GoLO

  • Jeg er ny!
  • *
  • Indlæg: 24
  • Karma: +0/-0
Sv: Hjælp (hp smart server)
« Svar #8 Dato: 15 Maj 2010, 19:38:26 pm »
oki ja så må jeg jo få fiber igen.

GoLO

  • Jeg er ny!
  • *
  • Indlæg: 24
  • Karma: +0/-0
Sv: Hjælp (hp smart server)
« Svar #9 Dato: 16 Maj 2010, 13:01:24 pm »
Ja så har jeg her igen  ;)
Nogen der ved hvordan man sleter pc backups unde at slet alt der er på min hdd?
Og så en ting mere jeg kan ikke komme ind i software mappen på min server i ved den hvor add ins skal ligge
håber der er nogen der kan hjælp