Forfatter Emne: [LØST] Windows home server Der er ikke”hul” i gennem  (Læst 3202 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

olsen-dk

  • Jeg er ny!
  • *
  • Indlæg: 6
  • Karma: +0/-0
[LØST] Windows home server Der er ikke”hul” i gennem
« Dato: 05 August 2010, 14:18:47 pm »
Hejsa med jer alle

Håber i kan hjælpe mig (nu jeg ikke selv kan:)), jeg har de sidste par dage forsøgt og få mit whs til og køre. Jeg har dog kun haft det en uge og det har virket men det gør det ikke mere, og syntes jeg har prøver alt uden held. Når jeg har lavet en hjemmeside osv. Kan jeg ikke komme ind på den mere, både IE og firefox skriver bare at siden kunne ikke vises.

Jeg har lagt et screenshot med  da det måske hjælpe lidt :),

http://lh6.ggpht.com/_2RvofUO9ugA/TFqbN-c0ODI/AAAAAAAAJZA/jhudEXTS7E4/s800/1%20%282%29.JPG

men det sjove er at jeg kan ”fjerne” de 2 gule trekanter bare ved og opdater whs på Windows Update, og hvis det er routerproblemmer ville siden ikke så ikke blive vist da den ligge lokalt på computeren???.
Jeg har godt nok 2 router en fra Telenor og en fra Smc, men de køre fint sammen og jeg syntes (selv) at jeg har meget godt styr på dem. Har åbnet porte til andre programmer hvor der stadig er ”hul” i gennem, og ja har åbnet både 80. 443. 4125. som skulle være de porte whs bruger

Jeg har prøvet det her

Installer og ominstalleret whs (flere gange), om det er opdateret eller ej gør ingen forskel har prøvet andre versioner end den man kan hente hos Microsoft os en nitte.  Har prøvet og nulstille begge router og sætte dem op igen os en no go, har prøvet en anden computer det gav samme resultat (sukker dybt)
Så hvis i har et par guldkorn, så bare kom med dem :)

Mvh. Søren


Jakob

  • Administrator
  • WHS fanatiker
  • *****
  • Indlæg: 521
  • Karma: +1/-0
    • E-mail
Sv: Windows home server Der er ikke”hul” i gennem
« Svar #1 Dato: 05 August 2010, 16:42:04 pm »
Hej Søren

Åbn lige port 3389 også :)

Er det xxxx.homeserver.com hjemmesiden du ikke kan åbne mere?

/mvh Jakob


olsen-dk

  • Jeg er ny!
  • *
  • Indlæg: 6
  • Karma: +0/-0
Sv: Windows home server Der er ikke”hul” i gennem
« Svar #2 Dato: 07 August 2010, 12:15:13 pm »
Hej Jakob

det hjalp desværre ikke og åbne port 3389,

og ja det er min xxxxx.homeserver.com der ikke virker, både IE og firefox kan ikke åbne siden.

flere bud er velkommen :(

Mvh. Søren

olsen-dk

  • Jeg er ny!
  • *
  • Indlæg: 6
  • Karma: +0/-0
Sv: Windows home server Der er ikke”hul” i gennem
« Svar #3 Dato: 08 August 2010, 12:32:33 pm »
hejsa har prøvet kun med Telenors router det virket heller ikke :'(,

har teste alle portene med ShieldsUP og de er åbne ???

men måske dette er et problem??? http://lh3.ggpht.com/_2RvofUO9ugA/TF6EFoXGEqI/AAAAAAAAKVw/86enmud6kH4/s1024/frfrfrf.JPG

Mvh. Søren

Biostar

  • Global Moderator
  • Senior medlem
  • ****
  • Indlæg: 156
  • Karma: +2/-0
    • MediaCenterlog.info
Sv: Windows home server Der er ikke”hul” i gennem
« Svar #4 Dato: 08 August 2010, 14:33:43 pm »
Har du prøvet at tilgå WHS systemet via RDP og teste om du kan tilgå hjemmesiden lokalt via https://localhost ? Hvis det ikke virker er der ingen grund til at bruge tid på netværks opsætning, herunder "Routing and Remote Access"
Min WHS: WHS 2011, Core i3-2100T, Intel DH67CF, 8GB DDR3 ram, 4*2TB Seagate LP , Fractal Array R2.

Min NAS: Synology DS-210J, 2*1,5TB WD Greenpower

olsen-dk

  • Jeg er ny!
  • *
  • Indlæg: 6
  • Karma: +0/-0
Sv: Windows home server Der er ikke”hul” i gennem
« Svar #5 Dato: 09 August 2010, 15:09:50 pm »
årr nu bliver det lidt svært ::), er RDP remote desktop??? i så fald kan jeg godt komme på fra min win 7 maskine (har ikke prøvet ude fra) da det er lidt svært og sætte op  :'(

men med https://localhost den finder siden jeg gerne vil se :), et andet "måske" problem ku være dette

http://lh4.ggpht.com/_2RvofUO9ugA/TF_7h0sdn_I/AAAAAAAAKV4/cJB_CJKuzsY/s800/untitled.JPG

jeg kan ikke lave back up, da den ikke viser nogen installation og tage backup af???

Mvh. Søren

olsen-dk

  • Jeg er ny!
  • *
  • Indlæg: 6
  • Karma: +0/-0
Sv: Windows home server Der er ikke”hul” i gennem
« Svar #6 Dato: 30 August 2010, 17:13:38 pm »
Hej igen

En lille update (det virker stadig ikke), men har fået en ny router fra telenor (med trådløs net) så jeg kun har en router nu.
Har også fået min whs ind af døren, så min version er både fuldt opdateret og aktiveret.

Har også fået både kabinet og vandkøling, men gider dog ikke og samle det før det virker (stort suk) så hjælp mig
Eneste fejl jeg kan se nu er UPnP som er ”hakket” af i routern, hvis den ikke er ”hakket” af så virker ”RouterControl” ikke se billede http://lh6.ggpht.com/_2RvofUO9ugA/THvH1-xTm6I/AAAAAAAAKW4/CZywSYOFgP0/s800/untitled6.JPG

Det kunne være lækkert hvis der var en der gad kigge på den, gerne over TeamViewer  vil gerne sende koder mm. i en pm. Ellers bare en eller anden form for hjælp :)

Smider lige lidt billeder op i kan kigge på

http://lh6.ggpht.com/_2RvofUO9ugA/THvHzSdV3XI/AAAAAAAAKWk/HOlSKEJKVF0/s800/untitled1.JPG

http://picasaweb.google.dk/olsen.dk1/Web?authkey=Gv1sRgCOHB0tu1le-oaw#5511218260916853858

http://lh5.ggpht.com/_2RvofUO9ugA/THvH0VWg8TI/AAAAAAAAKWs/Azqa_VfzOrM/s800/untitled3.JPG

http://lh5.ggpht.com/_2RvofUO9ugA/THvH072KTkI/AAAAAAAAKWw/ukWBPzDs_M0/s800/untitled4.JPG

http://picasaweb.google.dk/olsen.dk1/Web?authkey=Gv1sRgCOHB0tu1le-oaw#5511218287568021282

http://lh6.ggpht.com/_2RvofUO9ugA/THvH1-xTm6I/AAAAAAAAKW4/CZywSYOFgP0/s800/untitled6.JPG

Mvh. Søren

Jakob

  • Administrator
  • WHS fanatiker
  • *****
  • Indlæg: 521
  • Karma: +1/-0
    • E-mail
Sv: Windows home server Der er ikke”hul” i gennem
« Svar #7 Dato: 31 August 2010, 20:25:41 pm »
Hej Søren

Jeg ved godt nok ikke lige hvad der er galt med dit grej... ???

Bruger du OpenDNS ?? det kan vist give lidt problemer

Ellers må vi lige se om en af dem med mere netværks forstand ikke kigger forbi på siden snart

/Jakob

thjalmar

  • Administrator
  • Hardcore medlem
  • *****
  • Indlæg: 409
  • Karma: +2/-0
    • E-mail
Sv: Windows home server Der er ikke”hul” i gennem
« Svar #8 Dato: 02 September 2010, 12:27:55 pm »
Hej

Jeg havde til at starte med de samme problemer med min router, og de screendumps du har sendt med ligner7lignede meget mit.
Så da jeg satte min router op første gang måtte jeg ændre mine porte og lave en redirekt på de originale porte.

F.eks. port 80 lavet til 8080, port 443 til 4431 og så port redirekt port 80 og 443 til serverens IP adresse.

I min router skrives der.:
Services navn.: Port80 (det er lige meget hvad jeg skriver, det er bare for at vide hvad reglen handler om)
Protokold.: TCP
WNA IP.: Min public IP adresse (kaldes WAN alias)
Public port.: 80
Private IP.: 192.168.212.19 ( min servers IP)
Private port.: 80

Dette gentages på de porte jeg har ændret. Port 443, 444, 4125 (de 2 sidste er andre ting jeg laver på min server)

Det er ikke sikkert det er på samme måde i din router, men ideen er der henaf.

/Hjalmar

olsen-dk

  • Jeg er ny!
  • *
  • Indlæg: 6
  • Karma: +0/-0
Sv: Windows home server Der er ikke”hul” i gennem
« Svar #9 Dato: 04 Oktober 2010, 14:04:13 pm »
så fik jeg det til og virke :D :D :D ;D ;D ;D har svært ved og få hænderne ned igen

løsning kom af sig selv, da jeg efterhånden var ved og blive godt muggen over det ikke virket. og efterhånden ikke ku se hvad problemet på min side af routern skulle være, da jeg efterhånden hade prøvet alt

så jeg ringet til Telenor fik først fat i en kvinde, det første hun siger du har ikke noget internet?? jeg svare hvad det virker da fint. jeg spørg så hvad hun kender til whs opsætning af router osv., det var så ikke lige hende men hun ved en af dem er en "haj" til det. så han vil ringe mig op når han bliver ledig

han ringer så 15minutter efter, det første han siger er du har ikke noget internet?? jeg svare nu stopper i det virker fint. han holder dog fast at mit net ikke kan ses ude fra? så ved jeg godt hvorfor min whs ikke virker

og da jeg selv prøver fra mit mobile bredbånd og pinge min ipadresse får jeg bare timeout, så vi resætter routern og sætter den op igen det hade jeg ellers selv prøvet et par gange. men hade dog også ændret en del indstillinger i whs

men da han selv hade en whs-server der hjemme, viste jeg at min router var sat rigtig op og efter enu en frisk installation whs så køre det bare.  ;)

så takker for jeres svar

Mvh.Søren