Forfatter Emne: [LØST] HP MediaSmart control center  (Læst 5738 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Jakob

  • Administrator
  • WHS fanatiker
  • *****
  • Indlæg: 521
  • Karma: +1/-0
    • E-mail
[LØST] HP MediaSmart control center
« Dato: 19 Februar 2011, 13:14:12 pm »
Hej

Hvordan får jeg HP MediaSmart control center på min windows 7 64-bit maskine? Jeg har lige lave en factory reset på HP EX475 og gjort det fra en Vista 32-bit og på den blev softwaren installeret.

Jeg har lige smidt et billede så i kan se ikonet der kommer på skrivebordet.


thjalmar

  • Administrator
  • Hardcore medlem
  • *****
  • Indlæg: 409
  • Karma: +2/-0
    • E-mail
Sv: HP MediaSmart control center
« Svar #1 Dato: 21 Februar 2011, 11:52:18 am »
Hej Jakob

Det er et bump til din hjælp  :)
Der er jo en del der har HP MediaSmart og formentligt også Windows 7. Så de må lige se at komme frem i kampen  ;D

/Hjalmar

Fisch

  • Junior medlem
  • **
  • Indlæg: 26
  • Karma: +0/-0
Sv: HP MediaSmart control center
« Svar #2 Dato: 22 Februar 2011, 13:05:37 pm »
Hej Jakob.

Jeg kan ikke rigtigt hjælpe dig med andet end, at du skal forsøge at afinstallere software igen og installere igen.
Jeg har selv brugt den medfølgende software CD på min Win 7 64 bit Ultimate, og der ligger den det helt automatisk på skrivebordet.

Om ikke andet, kan jeg lave et image af min CD hvis du mener det kan hjælpe?

Jakob

  • Administrator
  • WHS fanatiker
  • *****
  • Indlæg: 521
  • Karma: +1/-0
    • E-mail
Sv: HP MediaSmart control center
« Svar #3 Dato: 22 Februar 2011, 16:27:01 pm »
Hej Fisch

Jeg har selv prøvet med HP cd'en, men den siger at det ikke kan køres på min pc. Det er nok fordi det er windows 7... :(

Ellers må jeg lige surfe lidt mere rundt og se om jeg ikke kan finde ne løsning på nettet

Fisch

  • Junior medlem
  • **
  • Indlæg: 26
  • Karma: +0/-0
Sv: HP MediaSmart control center
« Svar #4 Dato: 22 Februar 2011, 23:42:28 pm »
Som sagt så vil jeg med glæde lave et image af min CD, hvis du har en ftp jeg kan uploade til :) Den virker ihvertfald på min Win 7 maskine? Så burde den jo også med din :) Installere den heller ikke din Windows Home Server Console?

Jakob

  • Administrator
  • WHS fanatiker
  • *****
  • Indlæg: 521
  • Karma: +1/-0
    • E-mail
Sv: HP MediaSmart control center
« Svar #5 Dato: 23 Februar 2011, 07:14:57 am »
Hej Fisch

Jeg har sendt dig en PM

Hvor meget fylder den? der er vist kun 1GB plads på ftp'en, men kan da lige finde på noget andet hvis det ikke er nok.

/Jakob

Ugelvig

  • Global Moderator
  • Senior medlem
  • ****
  • Indlæg: 227
  • Karma: +1/-0
Sv: HP MediaSmart control center
« Svar #6 Dato: 26 Februar 2011, 15:49:36 pm »
Det er jo kun et link til den interne hjemmeside på serveren?!  ;)

http://Http://dit-server-navn/hphome/  ::) :P
/Ugelvig

Mange døde extern HD's og NAS's, har gjort at livet er kommet til WHS!

Jakob

  • Administrator
  • WHS fanatiker
  • *****
  • Indlæg: 521
  • Karma: +1/-0
    • E-mail
Sv: HP MediaSmart control center
« Svar #7 Dato: 26 Februar 2011, 16:58:19 pm »
Hej

Der sker ingenting når jeg indtaster det. Siden kan ikke vises ?


Ugelvig

  • Global Moderator
  • Senior medlem
  • ****
  • Indlæg: 227
  • Karma: +1/-0
Sv: HP MediaSmart control center
« Svar #8 Dato: 26 Februar 2011, 22:05:12 pm »
Og du har installeret connectoren og maskinen er en del af serveren?
/Ugelvig

Mange døde extern HD's og NAS's, har gjort at livet er kommet til WHS!

Jakob

  • Administrator
  • WHS fanatiker
  • *****
  • Indlæg: 521
  • Karma: +1/-0
    • E-mail
Sv: HP MediaSmart control center
« Svar #9 Dato: 27 Februar 2011, 06:32:19 am »
Ja, connectoren er installeret og jeg har konsol ikonet nede i højre hjørne. Jeg har prøvet at installere connectoren via http://navnpåserver:5050, som jo skulle være det neste software der ligger på serveren, men får kun connectoren installeret og ikke HP's software.

Ugelvig

  • Global Moderator
  • Senior medlem
  • ****
  • Indlæg: 227
  • Karma: +1/-0
Sv: HP MediaSmart control center
« Svar #10 Dato: 27 Februar 2011, 07:21:48 am »
Det virker mest af alt som om den ikke er ordentlig forbundet til serveren. Eller at serveren ikke er ordentlig installeret...  ???
/Ugelvig

Mange døde extern HD's og NAS's, har gjort at livet er kommet til WHS!

Jakob

  • Administrator
  • WHS fanatiker
  • *****
  • Indlæg: 521
  • Karma: +1/-0
    • E-mail
Sv: HP MediaSmart control center
« Svar #11 Dato: 27 Februar 2011, 10:29:53 am »
Det hele virker som det skal, det eneste den ikke vil installere er HP softwaren. Men kan også se at HP softwaren er fra okt 2007, så det kan jo godt passe med at det ikke er kompatibel med windows 7.

Ugelvig

  • Global Moderator
  • Senior medlem
  • ****
  • Indlæg: 227
  • Karma: +1/-0
Sv: HP MediaSmart control center
« Svar #12 Dato: 28 Februar 2011, 20:58:05 pm »
Tjaaa... Det er samme software jeg bruger og det er også Win7 jeg bruger.
/Ugelvig

Mange døde extern HD's og NAS's, har gjort at livet er kommet til WHS!

Jakob

  • Administrator
  • WHS fanatiker
  • *****
  • Indlæg: 521
  • Karma: +1/-0
    • E-mail
Sv: HP MediaSmart control center
« Svar #13 Dato: 28 Februar 2011, 21:54:22 pm »
Nå gutter... så fik jeg løst problemet  :)

Ja det var jo fordi jeg sad med første udgave af whs og dermed jo også HP's første udgave som ikke understøtter windows 7. Så jeg skulle have fat i HP's version 3.0 udgave og lave en server recovery, men jeg lavede nu en komplet reinstall.
Jeg har nu fået ikonet på skrivebordet på min windows 7 64bit  ;D

Tak for hjælpen

/Jakob

thjalmar

  • Administrator
  • Hardcore medlem
  • *****
  • Indlæg: 409
  • Karma: +2/-0
    • E-mail
Sv: [LØST] HP MediaSmart control center
« Svar #14 Dato: 28 Februar 2011, 22:14:04 pm »
Hej her

Starter med at sige "fandens også" nu mente jeg jeg var kommet på de gyldne korn, og så løser du det her og nu lige for næsen af mig  ;D.

/Hjalmar