Forfatter Emne: An error occurred while setting up your domain name  (Læst 2401 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

kunukt

  • Jeg er ny!
  • *
  • Indlæg: 3
  • Karma: +0/-0
    • E-mail
An error occurred while setting up your domain name
« Dato: 21 Oktober 2011, 03:13:18 am »
"the domain name was not set up for your server. the list of domain services available for your server cannot be found. osv."
Jeg har en problem med at sætte remote web access. Det har virket før i whs v1, jeg har haft en domain (mitdomain.homeserver.com. Jeg har en Netgear WNR1000 trådløse router, UPnP er tændt, den har lavet port forwarding for 80 og 443 til min homeserver (HP Data vault x510)
det ville være super hvis nogen kan hjælpe mig, tak

mvh
kunuk



Jakob

  • Administrator
  • WHS fanatiker
  • *****
  • Indlæg: 521
  • Karma: +1/-0
    • E-mail
Sv: An error occurred while setting up your domain name
« Svar #1 Dato: 22 Oktober 2011, 06:05:59 am »
Hej Kunuk og velkommem til.

Prøv at forwarde port 4125 og 3389 og så se om det virker.

/Jakob

kunukt

  • Jeg er ny!
  • *
  • Indlæg: 3
  • Karma: +0/-0
    • E-mail
Sv: An error occurred while setting up your domain name
« Svar #2 Dato: 22 Oktober 2011, 15:53:49 pm »
tak Jacob.

Jeg fik lavet port forwarding 80, 443, 4125 og 3389 til homeserveren men jeg kan stadigvæk ikke lave remote web access  :(

Før i whs v1 der plejer står min rigtig WAN IP (88.83.3.X), nu står der (192.168.87.X) kan det være problemet?

mvh
kunuk

Jakob

  • Administrator
  • WHS fanatiker
  • *****
  • Indlæg: 521
  • Karma: +1/-0
    • E-mail
Sv: An error occurred while setting up your domain name
« Svar #3 Dato: 22 Oktober 2011, 17:05:37 pm »
portene skal forwardes til din pc'es interne ip, altså 192.168.87.X. HUsk også at give din server fast ip adresse, så den altid har samme 192.168.87.X. Det gør du også i din router

kunukt

  • Jeg er ny!
  • *
  • Indlæg: 3
  • Karma: +0/-0
    • E-mail
Sv: An error occurred while setting up your domain name
« Svar #4 Dato: 24 Oktober 2011, 23:47:41 pm »
Yep det har jeg gjordt, serveren har statisk ip adresse på 192.168.87.12 /24 og jeg har forwarded porterne til serveren. Jeg kan godt remote web access med IP adressen (88.83.3.X) jeg fik testet fra arbejde.

Nu er det bare Domain name som ikke virker, jeg har screenshottet den er i vedhæft